Landschap van de Ziel
– Kaartendeck –

Navigeer door het landschap van jouw ziel...

Voor de dromers en de mijmeraars,
voor hen die luisteren naar de fluisteringen van hun hart,
voor hen die schoonheid liefhebben
en de rauwe randjes van het leven niet schuwen,
voor hen die ernaar verlangen om helder te navigeren
door het landschap van de ziel.

Laat je gidsen op je pad door de 44 kleurrijke kaarten, met treffende symboliek, uit dit kaartendeck. Ze brengen je in contact met de boodschappen van jouw ziel en helpen je herinneren dat je onderdeel bent van een groter geheel. Zowel de dag- als de nachtzijde van het leven, vormen het rijke landschap waarin jouw ziel tot ontplooiing komt. Beide  worden dan ook op poëtische wijze belicht in dit kaartendeck vol schoonheid en magie.

In de bijgesloten handleiding ontdek je een heldere beschrijving van de kaarten én inspiratie hoe de kaarten te gebruiken. De kracht van dag en nacht wordt daarin samengebracht. Omdat in die verbinding ware magie ligt en wij onze heelheid kunnen herinneren.

Heb je een vraag, sta je voor een keuze, wil je richting ontvangen die in lijn is met jouw essentie? Trek een kaart uit het deck en ontdek welke boodschap er voor jou naar voren komt.
Iedere kaart draagt een eigen thema en energie, en opent een dynamische dialoog met jouw innerlijke wijsheid. Werk samen met de kaarten en ontdek de diepte die erin verweven ligt!

Iedere kaart vormt een poort naar het Landschap van jouw Ziel...

Een  kaartendeck vol dromerige sferen en woorden die de diepte van het leven raken…

ontdek de magie

Bestel hier jouw deck!

Het deck is echt vers van de pers. Dus jij kunt als één van de eersten ervaren wat de kracht van dit kleurrijke deck is. Druk op de knop hieronder en bestel jouw deck en/of geef het een ander cadeau. 
Binnen drie werkdagen gaat het op de post, ontvang jij het mooi ingepakt thuis en kan de magie die in dit deck verweven is, zich in jouw handen ontvouwen.

Over de auteur

Als symbolisch werker ben ik gefascineerd door de kracht van symboliek. Het zijn beelden die de poort openen naar het landschap van de ziel. Naar al die verborgen talenten, pijnen, geschenken en schoonheid die gekend willen worden. Vervolgens breng ik deze authentieke schoonheid van de ziel naar buiten door kleurrijke sferen te scheppen in beeld en woord. Een scheppingsproces dat zich door mij heen voltrekt door middel van mijn dromen en visioenen, door de gebeurtenissen die mij toe vallen en de symboliek die ik tref op mijn pad. Daarmee vorm ik een brug tussen de Droomtijd en de fysieke werkelijkheid. Het is in die verbinding, tussen het tastbare en het transcendente, dat ware magie plaatsvindt.

Vol toewijding heb ik alle beelden en teksten gemaakt voor dit kaartendeck. Met de wens dat het je zal raken en je zal gidsen op je pad. Dat het je terugbrengt naar een circulaire wijze van bestaan waarin je voelt dat je onderdeel bent van een groter geheel. En dat je je daardoor gedragen voelt.

Liefs Chantal